DWRS schoenen en laarsjes


DWRS (officieel vingerbrekend geschreven als DW\\RS)  is een jong Nederlands schoenenmerk (anno 2015), dat comfortabele luxe damesschoenen op de markt brengt die tegen een heel aantrekkelijke prijs worden aangeboden.


Het huidige aanbod aan DWRS schoenen bestaat voornamelijk uit laarsjes en damessneakers. Een beperkt aantal schoenenwinkels verkoopt de schoenen en laarzen van dit nieuwe merk. Kijk bij de aanbiedingen van DWRS schoenen waar je deze mooie damesschoenen en dameslaarzen kunt kopen.Het schoenmerk DW\\RS is in 2015 opgericht door Marike Gennissen en Aukje Troost. In Nederland ontwerpen ze leren schoenen en laarzen met een luxe uitstraling die ze in Portugal laten produceren. Daar werken ze samen met Portugese schoenfabrikanten die hun sporen in de schoenenwereld verdiend hebben met goede kwaliteitsschoenen.

DWRS schoenen worden altijd gemaakt van luxe lederen materialen, en comfort staat altijd voorop. Luxe, comfort en fashion worden gemixt tot de prachtige DWRS schoenen en laarzen die bij bovenstaande aanbiedingen goedkoop kunt vinden.


DWRS schoenen zijn modieuze schoenen en laarsjes die altijd bij de tijd zijn, want ook tijdens het seizoen brengen de beide dames nieuwe modellen uit. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor het aanbod.