Prossima schoenen, nu ook in Nederland


Vanaf het winterseizoen 2016 / 2017 zullen de Italiaanse Prossima schoenen ook officieel in Nederland te koop zijn. Prossima schoenen zijn trendy en sportief. De schoenen worden het hele jaar door ontwikkeld, vernieuwd en uitgebracht waardoor de Prossima schoenen altijd aan de laatste modetrends voldoen.

Overdijk Footwear uit Waalwijk gaat de schoenen vanaf winter 2016 / 2017 in Nederland importeren. Wil je weten of deze schoenen al te koop zijn bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland? Kijk dan bij het aanbod van Prossima schoenen waar je deze stijlvolle schoenen en laarzen kunt kopen.


Pronto Moda, de fabrikant van Prossima schoenen, staat erom bekend dat ze de schoenen van dit label snel en veelvuldig uitbrengen. Slechts weinig schoenmerken zijn in staat om zo snel op nieuwe modetrends in te spelen als Pronto Moda met zijn Prossima schoenen. Nieuwe kleuren en prints, maar ook nieuwe materialen, worden snel doorgevoerd zonder dat dit ten koste van de kwaliteit van Prossima schoenen gaat.

Ondanks het veelvuldig uitbrengen van nieuwe modellen en varianten houdt Prossima het aanbod compact. De schoenen volgen elkaar snel op, mode staat nooit stil, en Prossima ververst zijn collectie continue. Je koopt met Prossima schoenen dus altijd schoenen die eigentijds en hip zijn.En de trendy Prossima schoenen zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd. Voor 119 a 159 euro biedt dit Italiaans kwaliteitsmerk heel goede en mooie schoenen.