AGL sneakers voor dames


Het schoenmerk AGL (Attilio Giusti Leombruni) staat bekend om zijn modieuze en trendy schoenen voor dames. Vooral de pumps, sandalen en laarsjes van dit Italiaanse schoenenmerk zijn populair. Maar wist je dat er ook heel leuke AGL sneakers te koop zijn?


Subtiel...

AGL sneakers zijn geweldige damessneakers. De designers van Attilio Giusti Leombruni weten namelijk een ideale mix te bereiken van sportiviteit en vrouwelijkheid. De sneakers voor dames van AGL hebben een vrouwelijke tintje, maar dat is niet te ver doorgevoerd bij veel damessneakers dit werk. Het zijn vaak subtiele details die het hem doen.


... of super vrouwelijk

Maar wil je toch op en top vrouwelijke sneakers? Ook roze sneakers en fur-sneakers zitten ook bij AGL in de collectie. Sneakers met een vachtje of met andere op en top vrouwelijke details.Maar voor welke AGL sneaker je ook gaat, zoals alle schoenen van Attilio Giusti Leombruni zijn deze sneakers van de hoogste kwaliteit, en met veel zorg gemaakt van de beste materialen. Met AGL schoenen doe je nooit een miskoop.


Kijk hier voor de AGL sneakers bij de Nederlandse schoenenwinkels.