Schoenen trends: De kleuren van 2017


Welke kleuren zijn het op het gebied van schoenen en laarzen helemaal in 2017? Hier kun je het lezen.


Vijf kleuren springen er uit in de schoenen collecties voor 2017. Hieronder geven we een korte opsomming. Wil je meer voorbeelden van schoenen in deze kleuren zien? Kijk dan op de inspiratiepagina 5 x de kleuren van 2017 op de weblog van Omoda. Dan zie je deze kleurige schoenen trends voor 2017 in de praktijk.

Dit zijn de kleuren van de schoenen trends 2017:

Riverside: Een tint blauw die dicht in de buurt komt van jeansblauw. Helder, en iets meer richting paars. Kleurt prachtige bij een donkere jeans.

Dusty cedar: Een iets doffe kleur (in de goede betekenis van het woord) die zich ergens tussen rood en roze in bevindt. Goed te combineren met beige, grijs en bordeauxrood.

Sharkskin: Oftewel, haaienhuid. Een donkere kleur grijs die zich goed laat combineren met andere tinten grijs. Maar ook met zwart, metallic en felle kleuren. Een makkelijk neutraal kleurtje!

Potter's clay: Pottenbakkers klei. Die is niet grijs maar rood/bruin. Een warme bruine kleur die met veel andere kleuren te combineren is. Met oranje en geel. maar ook met blauw (bijvoorbeeld jeans).

Warm taupe: Een bekende kleur. Grijs met een beetje bruin en roze. Kan eigenlijk het hele jaar omdat het zo makkelijk combineert.

Kijk bij het bovengenoemde artikel op Omoda voor voorbeelden van schoenen en laarzen in deze kleuren trends 2017.