Beste sneakers voor heren van dit moment

Welke sneakers voor heren worden momenteel het best verkocht? Hier vind je een overzicht van de meest populaire herensneakers.


Sneakers zijn de meest populaire schoenen van dit moment. Vooral ook bij heren. Want welke man heeft er niet meer dan één paar sneakers? Sneakers zijn schoenen die alles zijn wat mannen wensen. Sportief, casual en heel comfortabel om te dragen. Goede sneakers zien er goed uit en zitten heerlijk.


Kijk bij de meest populaire sneakers voor heren welke herensneakers er momenteel in trek zijn. Dit overzicht wordt continue bijgewerkt.

Adidas sneakers

Daarom is het gevaarlijk om hier in te gaan om de succesnummers. De lijst vernieuwt zich continue. Maar een zekerheidje bij de meest populaire en beste sneakers voor mannen is toch wel Adidas. Dit sportieve Duitse merk staat continue met meerdere schoenen in de top 10 van meest populaire sneakers voor heren.


Vooral de Superstar is een groot succes. Deze lage sneaker met een eenvoudig strak design is te koop in veel kleurcombinaties. Andere populaire Adidas herensneakers zijn de Adidas ZX 700 en de Adidas Gazelle.

Nike sneakers

Na Adidas is Nike het merk dat het best scoort bij de sneakers voor mannen. Natuurlijk met hun Air Max, maar ook met de Nike Tanjun en de Court Royale. Met Nike sneakers heb je altijd een paar mooie sneakers van goede kwaliteit in huis. Niet voor niets vormt Nike samen met Adidas en Puma de top van de sneaker-markt.

Converse sneakers

Deze merken krijgen steeds meer concurrentie van Converse met hun baseball sneakers in Amerikaanse stijl. Dit merk is bekend om zijn canvas Chuck Taylor All Star sneakers. Deze All Stars zijn er als hoge sneaker en als lage sneaker.


Kijk bij het bovengenoemde overzicht voor een lijst van sneakers voor heren gesorteerd op populariteit.