Modieuze Puma sneakers voor dames


De tijd dat Puma alleen nog sportschoenen en sportschoen-sneakers maakte ligt achter ons. Tegenwoordig komen er bij Puma ook heel modieuze sneakers voor dames vandaan. Hier wat voorbeelden.


Alle onderstaande Puma damessneakers, en nog heel veel andere Puma sneakers, kun je vinden bij de aanbiedingen van Puma sneakers voor dames. Het betreft het aanbod van de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland.

Puma Basket Heart

Deze damessneakers zijn in de basis "gewone" Puma sneakers, maar de ontwerpers hebben ze helemaal gepimpt. De Puma Basket Heart is uitgevoerd in lakleer en gevoerd met nylon, maar het meest opvallend aan deze sneaker zijn natuurlijk wel de dikke linten die als veter dienst doen. Er is zelfs een satijnen versie van deze bijzondere veters.


Puma heeft van de sportsneaker een echte damessneaker gemaakt. Stijlvol, vrouwelijk en modieus. Deze bijzondere sneakers zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

Puma Vikky platformsneaker

Met z'n mega dikke zool is deze damessneaker op en top trendy. Een sneaker van deze tijd. Modieus en door de dikke dempende zool ook nog eens comfortabel bij het lopen.

Puma Platform Reset

Nog zo'n trendy platformsneaker. Opvallend door de kleine glimmende metallic stipjes, en natuurlijk door zijn hoge zool. De Puma Platform Reset sneakers zijn uitgevoerd in su├Ęde met een binnenvoering van textiel en kunstleer. De dikke comfortabele zool is van rubber.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Puma sneakers voor alle Puma sneakers tegen de laagste prijs bij de Nederlandse schoenenwinkels.