Black Label schoenen. Stijlvolle nette schoenen voor dames en heren


Black Label schoenen zijn nette high fashion schoenen voor dames en heren die gezien hun uitstraling en kwaliteit verbazend betaalbaar zijn. De schoenen worden in Italiƫ geproduceerd, en dat gebeurt deels met de hand. Het zijn stijlvolle nette schoenen van goede kwaliteit.

Black Label schoenen zijn exclusief te koop bij Manfield. Kijk in de Manfield aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Het schoenmerk Black Label werd in juli 2010 in Amsterdam onder de naam Black Label by Manfield gepresenteerd. Doel van het merk is mooie stijlvolle schoenen maken en deze tegen een scherpe prijs aanbieden. De stijl van de Black Label schoenen past bij de van Manfield. Het zijn meest nette schoenen, zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Veel veterschoenen, brogues, gespschoenen voor heren en stijlvolle pumps en laarsjes voor dames. Naast schoenen worden er onder dit label ook bijpassende leren riemen uitgebracht.Alle Black Label schoenen zijn gemaakt van echt leer of suede. De stijl is Italiaans, het land waar ze ook gemaakt worden.