On Line schoenen en laarzen (On Line Shoes)


On Line schoenen? Nee, dit is geen spelfout. On Line is een schoenmerk. Ze zijn gespecialiseerd in damesschoenen. Voorals de On Line laarzen en On Line sneakers zijn populair. Hier de informatie over het kopen van On Line schoenen en laarsjes in Nederland en België.

On Line schoenen zijn er in vele modellen. Vooral veel On Line enkellaarsjes, maar ook sneakers, hoge laarzen, vachtlaarzen, chelsea boots en veterschoenen. De schoenen en laarzen zijn gemaakt van leer en hebben een modern uiterlijk.

Goedkoop On Line schoenen kopen

De schoenen en laarzen van On Line Shoes zijn bij diverse schoenenwinkels in Nederland en België online te koop. Kijk bij de aanbiedingen van On Line schoenen voor de meest interessante aanbiedingen van deze winkels.

On Line damesschoenen

On Line is gespecialiseerd in damesschoenen. Ze maken uitsluitend schoenen en laarzen voor dames. Toch is de stijl van On Line laarsjes en schoenen niet overdreven vrouwelijk. Ze hebben vaak een strakke moderne vormgeving zonder al te veel opsmuk. Moderne schoenen en laarzen voor moderne vrouwen. En heel betaalbaar, vooral als je bij de bovengenoemde aanbiedingen kijkt.

Informatie On Line Shoes

On Line Shoes is een label van de Nederlandse groothandel in schoenen Palpa Trading uit Waalwijk. Palpa verkoopt zijn schoenen onder het eigen label On Line, maar hun schoenen worden ook als private label schoenen verkocht door bijvoorbeeld schoenenwinkels. De belangrijkste afzetmarkt voor hun schoenen  is Europa, maar ook in winkels in Amerika, Australië,  Japan en Canada kom je hun modieuze schoenen en laarsjes tegen.

Selectie schoenen: To Be Dressed