Vionic schoenen. Moderne comfortschoenen


Vionic schoenen zijn heel gezonde en comfortabele schoenen. Vionic schoenen beschikken over een  gepatenteerd voetbed dat is voorzien van een revolutionaire orthopedische technologie. Deze schoenen maken de houding bij het lopen op schoenen meer natuurlijk en voorkomen lichamelijke klachten.

Het schoenmerk Vionic is opgericht door de Phillip Vasyli uit Australië die al zijn kennis en ervaringen in deze schoenen verwerkte. Zijn Vionic schoenen kregen het presisieuse APMA keurmerk. Voor dit keurmerk moet een schoenmerk door 15.000 podologen worden goedgekeurd.

Vionic schoenen online

>>> TIP: Vionic schoenen zijn in Nederland goedkoop te koop bij onderstaande online winkels. Kijk daar voor prijzen en acties.
Vionic schoenen in Nederland

De collectie Vionic schoenen bestaat uit alle soorten schoenen voor dames en heren. Helaas is maar een klein deel van deze comfortschoenen in Nederland en België te koop (via bovenstaande winkels). Het betreft ook vooral de Vionic damesschoenen. In de collectie vind je veel sandalen, slippers, laarsjes en sneakers, maar ook pumps. blokhakschoenen, ballerina's, espadrilles en andere soorten schoenen en laarzen.

De kwaliteit van deze schoenen is hoog, evenals het draagcomfort. Het zijn echte comfortschoenen. Maar dan wel moderne eigentijdse comfortschoenen., want Vionic schoenen zien er prachtig uit.

>>> TIP:  Kijk hier voor meer goede comfortschoenen