Meindl schoenen. De beste wandelschoenen en outdoor laarzen en schoenen


Meindl is een toonaangevende fabrikant van outdoor-schoenen. De meest bekende Meindl schoenen zijn de wandelschoenen van dit Duitse schoenmerk, maar ze maken ook andere outdoor schoenen en laarzen zoals snowboots, wandelsandalen, wandelsneakers, trail running schoenen, bergschoenen en outdoor laarzen.

De nummer één in wandelschoenen en outdoor schoenen

Meindl is één van de marktleiders op dit gebied, je komt hun schoenen en laarzen dan ook tegen in veel schoenenwinkels, outdoorwinkels en sportwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van Meindl schoenen voor het aanbod van deze winkels in één handig overzicht.


Al meer dan 300 jaar Meindl schoenen!

Als je de moderne Meindl wandelschoenen ziet zou je het niet verwachten maar Meindl schoenen worden al meer dan 300 jaar gemaakt! En nog steeds komen de meeste Meindl schoenen uit de fabriek in het Beierse stadje Kircanschöring waar het merk eeuwen geleden ontstond.De productie is in die tijd wel flink opgeschroeft. Inmiddels verkoopt Meindl jaarlijks meer dan een miljoen paar wandelschoenen, outdoorlaarzen en andere schoenen en laarzen.En nog steeds werkt Meindl er hard aan om zijn schoenen en laarzen verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Niet voor niets geldt Meindl als de beste fabrikant van wandelschoenen en andere outdoor schoenen.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze Meindl schoenen in Nederland en België.