Omoda x Manon laarzen (Manon Meijers schoenen)

Manon Meijers behoort tot de bekendste stylisten van Nederland. Samen met de schoenenwinkel-keten Omoda heeft Manon Meijers een schoenenlijn met laarzen opgezet onder de naam Omoda x Manon.


Deze Manon Meijers laarzen zijn er als cowboylaarsjes, biker boots, lange laarzen en enkellaarzen. Manon Meijers tekent persoonlijke voor het ontwerp.


Omoda x Manon laarzen zijn stoer (rock-'n-roll) maar ook elegant en vrouwelijk.
Je vindt hier de hele collectie.

Omoda en Manon Meijers

Omoda en Manon Meijers werken al een tijdje later. Samen maken ze populaire stylingvideo’s en bedenken ze toffe looks. De gezamenlijke schoenenlijn van Manon Meijers en Omoda is de kroon op deze samenwerking. Het betreft een serie laarzen waar iedere vrouw van droomt.

Liefde voor laarzen

Voor de Omoda X Manon laarzen was de eigen kledingkast van Manon Meijers haal grootste inspiratiebron. Een rijke bron van inspiratie want Meijers heeft meer dan 100 paar schoenen en laarzen klaar staan om aan te trekken. Laarzen zijn haar grote passie. Het is dan ook niet vreemd dat de eerste serie Manon Meijers schoenen volledig uit laarzen bestaat. Stoere enkellaarsjes en hoge dameslaarzen. Meestal in stijlvol zwart, soms in het bruin. Maar altijd van leer en met een stevige rubberen zool.

Een gevarieerd aanbod aan Omoda x Manon laarzen 

In de collectie Manon Meijers laarzen treffen we stoere motorlaarsjes aan, maar ook meer klassieke cowboylaarsje. En kijk eens naar die coole vrouwelijke biker boots met gespen en studs of naar die overknee laarzen. Dit nieuwe laarzenmerk is net van start gegaan, dus het aantal modellen is nog beperkt, maar wel heel breed.

Kijk bij de bovenstaande Omoda x Manon collectie voor al deze Manon Meijers laarzen.