Unuikii schoenen. Heel mooie vachtlaarsjes en damesschoenen

Unuikii schoenen zijn unieke damesschoenen en laarzen. Vooral hun heerlijk warme vachtlaarsjes voor de winter zij populair.


De Unuikii laarsjes zijn geïnspireerd op het leven in Groenland (vandaar de naam in eskimo-taal), maar deze Unuikii laarsjes en schoenen komen uit Zwitserland. De Unuikii vachtlaarsjes zijn deze winter helemaal hot.


Waar koop je Unuikii schoenen?

Unuikii  zijn in Nederland bij enkele bekende schoenenwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Unuikii schoenen wat deze schoenen en laarsjes kosten.

Unuikii  laarsjes en schoenen voor dames


De naam Unuikii is uit twee woorden opgebouwd. Inu staat voor aantrekkelijke vrouw, en ikii voor zowel kou al gezelligheid. De naam lijkt wat vergezocht, maar is wel goed van toepassing op laarsjes die de voeten heerlijk warm houden, gemaakt zijn met passie, en worden gedragen met liefde.


Hoewel Unuikii ook andere schoenen maakt zijn het vooral de vachtlaarsjes waaraan dit jonge Zwitserse schoenmerk zijn reputatie te danken heeft.

Unuikii vachtlaarsjes

De schapenvacht in dit nieuwe merk vachtlaarsjes zorgen niet alleen voor warmte, maar zorgen er ook voor dat de Unuikkii laarzen zeer aangenaam zijn om te dragen. Unuikii laarzen zijn voorzien van veters die er voor zorgen dat de schoenen goed om de voeten sluiten. Zo verwarmen ze je voeten optimaal.


Informatie Unuikii laarzen en schoenen

Het schoenmerk Unuikii is opgericht door de in Itali├ź geboren, maar in Zwitserland wonende Cinzia Maag. Ze maakte de Hunter laarzen groot in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk, en begon daarna haar eigen schoenmerk: Unuikii. Haar dameslaarzen met een voering van lamsvacht, zolen van natuurlijk rubberen zool en een creatief design werden snel populair. Unuikii vachtlaarzen zijn origineel, creatief vormgegeven, kunstzinnig en heel trendy. Het zijn veel modieuzere laarsjes dan we van vachtlaarzen gewend zijn. Daarom voelen veel moderne vrouwen zich ook zo aangetrokken tot Unuikii laarsjes.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Unuikii schoenen voor de hippe damesschoenen en dameslaarsjes van dit nieuwe Zwitserse topmerk.