Welke enkellaarsjes voor dames zijn momenteel helemaal hip? Hier hebben we drie leuke modellen voor je. Echte aanraders, die bovendien heel betaalbaar zijn.

Goed nieuws! Onderstaande drie laarzen zijn met vaak hoge korting te koop bij de beste schoenenwinkels

Nikkie Delfina

Het Nederlandse schoenmerk Nikkie (van Nikkie Plessen) brengt deze zeer populaire laarsjes op de markt. De Nikkie Delfina is een lederen veterbootie die zowel vrouwelijk en sexy als edgy en stoer is. De ontwerpen van Nikkie Plessen worden gekenmerkt door een uitgesproken stijl en veel allure.

De Nikkie Delfina is een chelsea boot van zwart leer met zilverkleurige details. Om de schacht loopt een riem met twee gespen en aan de achterkant vind je een decoratieve rits en zilverkleurige ringen voor de veters. Kijk via bovenstaande link voor meer informatie en meer foto’s.

Caterina Martins model 1612

Catarina Martins is een ander aansprekend schoenenmerk dat prachtige enkellaarsjes voor dames maakt. Neem deze Catarina Martins 1612, een zwart lederen enkellaarsje met een geweldige uitstraling. Het zijn edgy laarsjes die een fris eigentijds design met vintage combineren. Dat klinkt tegenstrijdig, maar kijk naar deze Catarina Martins laarsjes en het is helemaal duidelijk.

De Catarina Martins 1612 is een zwart lederen bikerboot met spitse neus. Aan de buitenkant vind je metalen skisluitingen. Aan de achterbies zijn drie verticaal opgeschikte lederen strepen te vinden in donkerblauw en donkergroen. Het zijn luxe enkellaarsjes met een binnenvoering en voetbed van  echt leer en een verstevigd contrefort dat zorgt voor een geweldig loopcomfort.

Shabbies  Amsterdam enkellaarsjes

Shabbies Amsterdam is het merk voor (vooral) dameslaarzen van Fred de la Bretoniere. De enkellaarsjes van deze geniale Nederlandse schoenontwerper zijn zo mooi dat we de hele collectie hier wel zouden willen plaatsen. Maar er is maar ruimte voor een enkellaarsjes top drie. We kiezen daarom voor de hieronder afgebeelde zwarte Shabbies halfhoge bikerboot.

Deze enkellaars is uitgevoerd in zwart leer en heeft katoenen ronde veters die door het materiaal zijn geregen. Op de achterbies bevindt zich een treklus waarmee he het aantrekken en uittrekken makkelijker kunt maken. Het voetbed is uitneembaar en dus te vervangen door een eigen zool.

Kijk bij bovenstaande winkels voor deze (en talloze andere) enkellaarsjes met een heel hoge korting.