Soms is de scheidslijn tussen sneakers en sportieve veterschoenen heel dun. We kijken hier naar een aantal sportieve casual herenschoenen  van prima kwaliteit/ Schoenen die heren onder veel verschillende outfits kunnen dragen.

Al deze sportieve herenschoenen zijn op het moment van schrijven voordelig te koop bij de webshop van Schuurman Schoenen.

PME Legend Darren Mid 

Een casual herenschoen van PME Legend. Sportief, maar ook gekleed. Een herenschoen van nubuck leer met een suède accent rond de schacht. Met een binnenvoering van leer en textiel en een uitneembaar voetbed.

Een veterschoen als deze kun je met alle soorten outfits combineren. Met sportieve en casual kleding, maar ook met wat nettere kleding. Deze PME Legend Darren Mid schoenen zijn ook in een bruine versie verkrijgbaar.

Rieker 36040

Een sportieve herenbootie van zacht en soepel leer. Rieker staat bekend om zijn comfortabele schoenen en met deze veterboots is dat niet anders. Bovendien zijn deze herenschoenen voorzien van een aangenaam warme voering.

Een rubberen zool met een grof profiel en stevige grip zorgen er voor dat je met deze schoenen ook op gladde bospaden uit de voeten kunt. De hak maakt je zo’n 3 centimeter groter en het voetbed is uitneembaar.

Australian Oakwood

Australian biedt de Oakwood herenschoen aan in een bruine en in een groene variant. Deze hoge veterschoenen zijn van suède met een voetbed van leer met textiel. Het voetbed is uitneembaar.

O’Neill Mountaineer Leather

Stevige leren stappers van O’Neill. Met een bovenwerk van gevet leder en een viltkraag. Het binnenwerk is een combinatie van leer en textiel. Van koude en nattigheid heb je met deze herenschoenen geen last. Het voetbed is uitneembaar.

Kijk op de bovenaan genoemde online schoenenwinkel om al deze herenschoenen met een hoge korting aan te schaffen.       

Foto bovenaan: PME Legend

Onderwerpen:
Herenschoenen, veterschoenen heren, sneakers heren.