SVNTY schoenen


SVNTY is een Belgisch modemerk met het hoofdkantoor in Antwerpen. SVNTY maakt alle soorten damesmode en meisjesmode, maar hier kijken we vooral naar de SVNTY schoenen. Ook hierin biedt het merk veel keuze.


Het aanbod aan SVNTY schoenen bestaat vooral uit sneakers en laarsjes voor dames en sneakers voor meisjes. Het zijn bijzonder modieuze schoenen en laarzen om te zien.Je zou SVNTY schoenen kunnen omschrijven als fashion-streetwear. Modieus en luxe, maar ook stoer, modern en sportief. Neem bijvoorbeeld de sneakers. Deze hebben de sportieve basis van gympen, maar zijn helemaal opgepimpt met coole design-elementen als metallic kleuren, trendy details, gouden prints, slangenprints.


Kijk bij de aanbiedingen van SVNTY schoenen of bij het aanbod van SVNTY schoenen bij Marjon Snieders om te zien wat dit Belgische modemerk alemaal aan mooie schoenen en laarsjes voor dames en meisjes te bieden heeft.SVNTY is een label van de Belgische distributeur Fashionclub 70, dat al lange tijd schoenen en mode van buitenlandse merken in Belgiƫ importeert, maar met SVNTY hebben ze een eigen merk in het leven geroepen. Hun schoenen laten ze in Italiƫ produceren bij ervaren schoenmakers.

Kijk bij de bovenstaande links voor alle bijzondere schoenen en laarsjes van dit modemerk.