De beste waterschoenen


Het is niet altijd verstandig om met blote voeten het water in te gaan. Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe steentjes, schelpen en bijvoorbeeld zee-egels. Maar ook tegen de hitte van zand en rotsen. Daarbij hebben goede waterschoenen niet te lijden van water en zout. Maar wat zijn goede waterschoenen?


Wij kijken hier naar de beste waterschoenen van de beste merken. Er zijn namelijk diverse merken die heel veel aandacht aan hun waterschoenen besteden of er zelfs helemaal in gespecialiseerd zijn.

Hier vind je alle waterschoenen

Maar allereerst willen we je wijzen op het overzicht met alle waterschoenen. Hierin vind je vele honderden van deze schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het betreft verschillende soorten waterschoenen zoals zwemschoenen, watersandalen, surfschoenen en waterproof plastic badslippers. Ideaal voor op het strand, maar ook voor bij het gekleed zwemmen op zwemles.

De beste waterschoenen

Hieronder hebben we enkele merken voor je die heel goede waterschoenen in hun collectie hebben.

Beco waterschoenen

Beco is een specialist in zwemkleding en watersporten als aquajoggen en snorkelen. Ze hebben een werkelijk gigantisch aanbod aan waterschoenen. Het betreft heel uiteenlopende modellen, zoals sandalen, slippers, instappers, maar bijvoorbeeld ook surfschoenen.Al deze schoenen zijn van hoge kwaliteit, met bijvoorbeeld een goede antislip-zool, maar ook heel voordelig in aanschaf. Kijk vooral een in de collectie van Beco als je waterschoenen nodig hebt.
Kijk hier voor de aanbiedingen van Beco schoenen

Rucanor waterschoenen

Een ander merk dat een heel brede collectie waterschoenen aanbiedt is het Nederlandse sportmerk Rucanor. Ook Rucanor biedt een enorme keuze uit waterschoenen voor volwassenen en kinderen. Of je nu geavanceerde surfschoenen of eenvoudige plastic watersandalen zoekt. En goedkoop zijn deze waterschoenen zeker, je betaalt zelfs voor de "duurste" schoenen minder dan 20 euro.
Aanbiedingen van Rucanor waterschoenen

Teva waterschoenen

Teva is een merk dat we vooral kennen van hun outdoor sandalen. Maar wist je dat deze beroemde Teva's ook eigenlijk waterschoenen zijn? Ze zijn ooit ontwikkeld door de riviergids Mark Thatcher en de eerste gebruikers van zijn sandalen waren zijn collega's. Teva sandalen zijn bijzonder geschikt als watersandalen.

Maar naast de leren sandalen maakt Teva tegenwoordig ook kunststof waterschoenen. Deze zijn vanzelfsprekend een stuk goedkoper dan de lederen outdoor schoenen van Teva.
Kijk hier voor de aanbiedingen.

Igor waterschoenen

Igor is een merk kinderschoenen dat twee soorten schoenen maakt, regenlaarsjes en watersandalen. Dus of de kinderen nu in het water lopen of dat het water uit de lucht komt. Igor beschermt de voeten.


Uniek aan de Igor watersandalen is de mogelijkheid de zolen te verwisselen. Kinderen kunnen dus hun eigen (steun)zolen gebruiken. Ook beschikken Igor watersandalen over een goede gesp-sluiting. Dit zijn waterschoenen voor kinderen van heel hoge kwaliteit.
Hier het hele aanbod en de prijzen

Rock Spring waterschoenen

Weer heel anders zijn de Rock Spring waterschoenen. Deze sandalen en instappers zijn namelijk van elastiek gemaakt. Deze in Zuid Afrika gemaakte schoenen zijn eigenlijk outdoor schoenen, maar worden in Nederland vooral gedragen als een bijzondere sneaker.

Het gebruikte materiaal maakt de Rock Spring schoenen echter ook heel geschikt als waterschoenen.
Hier vind je het aanbod