Bij deze winkels kun je het beste je wandelschoenen kopen


Wandelschoenen kun je kopen in schoenenwinkels, outdoorwinkels en sportzaken. Maar zowel het aanbod en de prijzen kunnen flink afwijken. Daarom hier een overzicht van de beste winkels om wandelschoenen te kopen.


Kijk bij de beste winkels om wandelschoenen te kopen voor dit overzicht van aanbevolen online winkels dat is samengesteld door BesteKopen.nl. In dit overzicht vind je de wandelschoenen bij outdoorwinkels (zoals Bever en Wandel-Geest), sportwinkels (onder andere Intersport en Decathlon), grote schoenenwinkels (bijvoorbeeld Spartoo en Sarenza) en webshops als Bol.com en Otto.

Dit zijn allemaal online winkels die tegen aantrekkelijke prijzen (vaak met korting) en gunstige voorwaarden (meestal geen verzendkosten) een enorm ruime keuze uit wandelschoenen bieden.


Kies de beste wandelschoenen

En deze winkels bieden goede mogelijkheden om de voor jou beste wandelschoenen te vinden. Er zit namelijk nogal wat verschil in wandelschoenen. Je hebt ze die geschikt zijn voor een stevige wandeling in de bergen, ook op slechte onverharde terreinen (niveau C), maar ook wandelschoenen die meer bedoeld zijn voor de Nederlandse wegen en bossen (niveau A).


Van de goede wandelschoenen is ongeveer de helft gemaakt van het materiaal Gore Tex dat een prima bescherming biedt tegen vocht en goed ventileert. Goede merken voor wandelschoenen zijn onder andere Meindl, Lowa, Merrell en Salomon. Kijk bij de beste wandelschoenen voor de topmerken en de aanbiedingen van wandelschoenen van deze merken.