Maak hier kennis met de Clarks damesschoenen en dameslaarsjes, najaar en winter.

Bekijk alle Clarks schoenen en laarsjes voor dames hier.

De Clarks collectie damesschoenen voor herfst en winter bestaat uit tientallen modellen met een enorme diversiteit aan modellen en stijlen. Een paar van deze modellen pikken we er hieronder uit. Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze schoenen, laarsjes en hun prijs.

Clarks Trace Fern laarsjes

Verkrijgbaar in donkerbruin en donkergrijs. Gemaakt van kwaliteits-leer en suède, en ontworpen volgens een tijdloos design met een ambachtelijke uitstraling. Kenmerkend voor deze Clarks dameslaarsjes is de contrasterende rand boven de zool. Dit is zo’n laarsje dat alleen maar mooier wordt naarmate je hem meer draagt door de wat ruwe stijl.

Ook vermeldenswaardig is het Cushion Plus voetbed dat zorgt voor een optimaal comfort en voor maximale schokabsorptie.

De bovenkant van het laarsje is gemaakt van suède, de voering is van textiel en de zool van rubber. Het voetbed is niet uitneembaar.

Clarks Hale Rise veterlaarsje

De Clarks Hale Rise is een veterlaarsje voor dames van donkergrijs premium leer. De dameslaarsjes zijn aan de zijkant met subtiele stiksels afgewerkt. Deze schoen heeft een eigentijdse vormgeving, maar ouderwets comfort. En daarmee bedoelen we…, veel!  De buitenzool is voorzien van Active Air. Deze techniek zorgt er voor dat er bij iedere stap die je op deze laarsjes maakt een stoot verse lucht maar binnen wordt gepompt, wat verkoelend werkt.

Deze laarsjes hebben wel een uitneembaar voetbed, dat bovendien heerlijk zacht en comfortabel is.

Clarks Clarkdale Arlo

Een chelseaboot van wijnrood suède. Met een eenvoudig design. “Less is More”. Maar wel afgewerkt in zacht suéde van topkwaliteit en voorzien van een middenzool van crêperubber. Deze extra zool zorgt voor meer flexibiliteit en meer schokabsorptie.

Let ook op de elastische panelen en het lusje aan de achterkant, deze zorgen er voor dat deze laarsjes makkelijk zijn aan en uit te trekken. Ook vermeldenswaardig is het ademende voetbed met Ortholit dat zorgt voor langdurige ondersteuning en draagcomfort.

Dit is nog maar een greep aan de mooie collectie damesschoenen en dameslaarsjes van Clarks voor het komend najaar en winter.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van nieuwste Clarks schoenen en laarsjes voor alle modellen en hun prijs. Of kijk bij de aanbiedingen van Clarks schoenen wat dit merk nog meer aan moois te bieden heeft.

Onderwerpen:
Clarks dames, Clarks damesschoenen, dameslaarsjes, herfst, najaar, winter.