Aanbiedingen hoge laarzen


Hoge laarzen mogen dan niet de meest gedragen laarzen zijn, vrijwel iedere vrouw heeft wel een één of meer paar hoge laarzen in haar bezit. Lange laarzen zijn dan ook heel stijlvolle dameslaarzen. Ze zijn makkelijk te combineren en staan altijd stijlvol, zowel onder een broek als onder een jurkje. Hier kijken we naar winkels waar je voordelig hoge laarzen voor dames kunt kopen.


Hoge dameslaarzen worden vooral in de herfst en winter gedragen. Dan hebben het dus niet over de lagere enkellaarsjes (die kunnen het hele jaar door), maar over knie laarzen, driekwart laarzen en overknee laarzen.

Hier koop je deze hoge laarzen goedkoop

Echt goedkoop zijn lange laarzen zelden, vooral niet de exemplaren van echt leer. Dat is immers een duur materiaal. Maar toch bieden de beste winkels om hoge laarzen te kopen toch vaak hoge kortingen en altijd een heel mooi aanbod aan veel verschillende hoge laarzen voor dames.

Hoge leren laarzen

Hoge laarzen zijn meestal gemaakt van echt leer of suède. Goedkope hoge laarzen vaak van  kunstleer. De meest gebruikte leersoorten zijn zacht suède of glad leer. Glimmend lakleer kan ook heel mooi zijn, maar daarbij moet je wel erg oppassen met combineren. Je wilt immers (waarschijnlijk) niet dat het er ordinair uit gaat zien.

Dat gevaar ligt bij hoge laarzen toch al altijd op de loer. Hoge laarzen en een wat blote outfit is een gevaarlijke combinatie. Bij een winterse, meer geklede, outfit staan hoge laarzen bijna altijd goed.

Combineren van hoge laarzen

Want hoge laarzen combineren makkelijk. Bij een jeans of andere broek, bij een rok of jurk. Je slaat niet snel de plank mis. Maar er zijn wel een paar favorieten. De combi hoge laarzen met skinny jeans bijvoorbeeld. De jeans doen de laarzen extra goed uitkomen, of dat nu knielaarzen of overknee laarzen zijn.

Maar ook bij een oversized trui, een halflange jurk, midirok of lange jas staan hoge laarzen heel erg mooi.

Kijk bij de bovenaan gelinkte beste winkels om hoge laarzen te kopen voor al deze lange dameslaarzen en hun laagste prijs.