Panama Jack laarzen voor de winter


Panama Jack is een Spaans merk schoenen. Maar denk bij Panama Jack niet aan strand-sandalen of espadrilles, maar ook mooie stoere outdoor laarzen en booties. Ook voor de winter heeft Panama Jack van die stoere stappers voor dames en heren waarin je lekker warm blijft.


Panama Jack laarzen zijn er voor dames, heren en in mindere mate voor meisjes en jongens. Het zijn stoere laarzen om te zien met een echte outdoor uitstraling.

Panama Jack laarzen tegen een lage prijs

Ben je op zoek naar Panama Jack laarzen tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan bij de aanbiedingen van Panama Jack schoenen en laarzen bij de belangrijkste en beste online aanbieders.

Je vindt daar alle modellen, prijzen en specificaties. En natuurlijk heel veel foto's. Hieronder hebben we nog wat voorbeelden voor je van mooie Panama Jack laarzen voor de winter.


Panama Jack laarzen met schapenvacht

Prachtig zijn de Panama Jack laarzen met sheepskin. Panama Jack heeft een bijzondere grote collectie van deze laarzen met schapenvacht. Zowel voor dames als heren. Schapenwol is een natuurproduct dat warmte geeft en zorgt voor een gezond klimaat in je schoenen.

Hierboven zie je klassieke Panama 03 laars met een voering van 100% schapenvacht. Deze vintage leren laarzen beschikken over een comfortabel gevoerde binnenzool en een rubberen loopzool voor extra grip op natte straten.

De laarzen hieronder zijn de elegante maar ook stoere Igloo Traveling laarzen. Ook deze veterlaarsjes zijn gemaakt van waterproof nappa-leer met een voering van schapenvacht.


En dit zijn nog maar twee van de Panama Jack booties met schapenvacht voor dames. Het aanbod is nog veel groter, Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen.

Panama Jack booties met schapenvacht voor heren

Ook voor mannen heeft Panama Jack een groot aantal schapenvacht laarsjes in de collectie. Het verschil is dat de schapenvacht bij de herenschoenen aan de buitenkant niet opvalt. Maar ze zijn wel heerlijk warm gevoerd!


Hierboven zie je de Bota Panama Iglo, een echte winterschoen voor heren met een varme schapenvacht voering. Ook deze herenbooties zijn gemaakt van waterdicht nappa-leer en voorzien van een rubberen zool die flexibel, sterk en slipvrij is.

Liever een wat hoger model? Hieronder zie je de herenversie van de Panama Igloo.


En zijn zijn er nog veel meer coole herenlaarsjes voor de winter. Ook deze vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Panama Jack schoenen en laarzen.

Panama Jack winterlaarzen met (imitatie)bont

Maar lang niet alle winterlaarzen Panama Jack zijn gevoerd met schapenvacht. Vooral voor dames is er ook een heel uitgebreide collectie mooie winterlaarzen met een voering van imitatiebont.Hierboven zie je de Panama Jack Tuscani van gevet nubuck leer en suède met een voering van bont. Ook de binnenzool is heerlijk met kunstbont gevoerd.

En hieronder staat de Panama Jack Bambina. Een hogere winterlaars met eveneens een voering van kunstbont.


En zo biedt Panama Jack nog tientallen andere mooie laarzen voor de winter voor dames en heren. Die gaan we natuurlijk niet allemaal hier laten zien.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Panama Jack en je ziet ze allemaal, en je weet dan meteen wat deze mooie winterlaarzen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels kosten.