Goedkope snowboots


Snowboots zijn meestal behoorlijk dure laarzen, maar vaak draag je ze maar een beperkt aantal dagen per jaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, je kunt ze immers vele jaren dragen, maar misschien wil je toch niet te veel geld aan snowboots uitgeven. Voor dat geval hebben we hier een overzicht van goedkope snowboots.


Het betreft snowboots van voordelige merken. Deze snowboots zijn niet gemaakt van de meest luxe materialen en gefabriceerd door de grote namen op snowboot gebied, maar het zijn wel degelijke (en vaak mooie) snowboots die je voeten warm en droog houden in sneeuw en nattigheid.

Zoek je snowboots van een bekend merk met korting? Kijk dan bij de aanbiedingen van snowboots.

Maar laten we hieronder eens kijken naar de altijd al voordelige aanbieders van snowboots.

Visions snowboots

Visons heeft een hele reeks snowboots voor dames, heren en kinderen. Deze schoenen zijn gemaakt van weer- en waterbestendige synthetische materialen en imitatiebont. Geen duur leer of duur natuurlijk bont dus, maar dat zie je niet en merk je wel aan de prijs. Het zijn prachtige winterlaarzen die onder de 50 euro worden aangeboden.


Hierboven staan drie van die Visions winterlaarzen maar het is maar een deel van het totale aanbod aan deze mooie maar goedkope snowboots. Kijk bij de aanbiedingen van Visions schoenen voor het hele aanbod en alle prijzen.

Scapino snowboots

Als je een paar voordelige snowboots zoekt moet je absoluut eens in de Scapino webshop kijken. Bij de snowboots bij Scapino vind je een massa heel interessante goedkope snowboots van merken als Dunlop, Mountain Peak en Scapino's eigen huismerk.Voor drie tientjes heb je bij deze Scapino webwinkel al een paar heel leuke snowboots die er goed uitzien.

Bristol snowboots

Evenals Scapino heeft Bristol een groot assortiment snowboots in de collectie. En een groot deel van deze snowboots verkopen ze onder eigen merknaa, Deze Brisol snowboots zijn heel goedkoop maar functioneren prima. De Bristol snowboots zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens in tientallen modellen.


Je hebt deze snowboots met en zonder vachtvoering, in hoge en lage modellen en in opvallende en meer bescheiden designs. Kortom, voor iedereen geschikte snowboots. Ook voor dit merk geldt natuurlijk dat deze snowboots niet van de meest luxe en duurste materialen zijn gemaakt, dat kan ook niet bij snowboots van een paar tientjes. Zoek je goedkope snowboots, dan kun je ze hier vinden.

Cortina snowboots

Het Duitse Cortina is een specialist in outdoor laarzen zoals snowboots en regenlaarzen. Deze snowboots zijn wel heel goedkoop, want menig paar is voor minder dan 25 euro verkrijgbaar.Verwacht dan natuurlijk geen met schapenvacht gevoerde met de hand gemaakte kalfsleren laarzen, maar Cortina snowboots zijn wel laarzen waarmee je de sneeuw in kan zonder natte voeten te krijgen. Goede laarzen voor af en toe een besneeuwde dag in Nederland. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Zie ook: Snowboots tips