Je hebt wel lef als je je schoenmerk Quattrobarradodici noemt. Gelukkig mogen we ook 4/12 zeggen.

4/12 schoenen zijn prachtige modieuze sneakers voor dames en heren. Het merk is opgezet door de voormalig oprichter van Philippe Model, ook al zo’n topmerk in modieuze sneakers.

Dit schept verwachtingen en die maakt 4/12 helemaal waar. Deze Italiaanse sneakers uit modestad Milaan zijn bijzonder modieus om te zien en heel Italiaans qua uitstraling. En dat is een groot compliment. Kijk maar bij de aanbiedingen van 4/12 schoenen wat er in Nederland en België te koop is aan prachtige 4/12 / Quattrobarradodici schoenen.

Er zijn helaas maar weinig Quattrobarradodici schoenen in Nederland te koop. Kijk bij de aanbiedingen sneakers voor meer goede sneakers.

En let op het modieuze uiterlijk van deze Quattrobarradodici sneakers. Een prachtige mix van sportiviteit en elegantie. Met spannende prints, modieuze details als een panterprint, een zebraprint of een andere dierenprint, en mooie glitters. Topmaterialen als echt leer en suede, en details die aan de laatste modetrends voldoen zoals metallic details.

Kenmerkend voor de Quattrobarradodici sneakers zijn de vintage look met luxe details die de
Quattrobarradodici schoenen een chique uitstraling geven. De lederen voetbedden zijn uitneembaar en onder de hak verhoogd voor meer loopcomfort. Alle 4/12 schoenen worden met de hand in Italië gemaakt.

Kijk voor het aanbod van Quattrobarradodici schoenen in Nederland en België bij de bovenstaande aanbiedingen.

Foto’s: Quattrobarradodici

Onderwerpen:
Quattrobarradodici schoenen, 4/12 schoenen, Quattrobarradodici sneakers, 4/12 sneakers, 412 schoenen.