Voor een stevige wandeling heb je goede wandelschoenen nodig. Maar onder warme omstandigheden is het niet altijd een genot om dichte wandelschoenen te dragen. Wandelsandalen zijn dan de oplossing. Een wandelsandaal is een comfortabele open wandelschoen. Hier kijken we naar de beste wandelsandalen en naar aanbiedingen van deze outdoor sandalen.

De beste wandelsandalen zijn veelzijdige outdoor sandalen. Deze open schoenen zitten comfortabel en je kunt er lange afstanden op lopen, ook over minder goed begaanbare paden. Maar je kunt ze ook dragen als je naar het strand of naar een zwembad gaat. Er zijn goede wandelsandalen voor dames, heren en kinderen.

Aanbiedingen wandelsandalen

Laten we beginnen met de adressen waar je de beste wandelsandalen goedkoop kunt kopen. Het beste assortiment aan wandelsandalen en andere wandelschoenen vind je over het algemeen niet bij schoenenwinkels maar bij gespecialiseerde outdoor winkel. De onderstaande online winkels hebben het beste assortiment (met honderden verschillende wandelsandalen) tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Teva wandelsandalen

Beste wandelsandelen merken

Laten we vervolgens eens kijken naar de merken die de beste wandelsandalen maken.

Teva is het meest bekende merken voor outdoor sandalen. Teva is ooit begonnen als specialist in outdoor sandalen voor riviergidsen. En nog steeds is Teva toonaangevend in outdoor sandalen die ook onder natte omstandigheden zeer goed presteren. En al is de collectie Teva schoenen in de loop der jaren heel wat meer divers geworden, nog steeds zijn de outdoor sandalen het meest bekende en belangrijkste product van Teva.

De Teva Tanza wandelsandalen zijn door de outdoorspecialisten van Op Pad (van ANWB) getest als de beste open wandelsandalen.

Keen is een ander merk dat een grote reputatie heeft op het gebied van wandelsandalen. Het Amerikaanse Keen is een echte outdoor-specialist. Ze maken heel veel verschillende soorten schoenen, maar deze wandelschoenen, snowboots, sportschoenen en sandalen zijn vrijwel allemaal voor outdoor gebruik ontwikkeld. Keen is een merk dat al eeuwig lijkt te bestaan, maar in werkelijkheid is het een jong outdoor schoenmerk (anno 2003) dat zich in korte tijd wereldwijd een grote reputatie heeft verworven.

De Keen Newport sandalen zijn door ANWB Op Pad als beste gesloten wandelsandalen getest.

Keen wandelsandalen

Meindl wordt gezien als het beste merk in wandelschoenen. En natuurlijk maakt zo’n toonaangevende fabrikant ook wandelsandalen. Ze hebben een ruime keuze uit heel goede outdoorsandalen. Meindl is jaarlijks verantwoordelijk voor de productie van meer dan een miljoen paar wandelschoenen, outdoorlaarzen en wandelsandalen. Deze schoenen worden over de hele wereld verkocht.

Jack Wolfskin is een ander goed outdoor-merk dat goede wandelsandalen maakt. Jack wolfskin sandalen zijn wandelsandalen die uitstekend presteren op ruig terrein. Deze outdoor sandalen zijn prima bestand tegen vocht, vuil en water. Deze trekking sandalen komen even als die van Meindl uit Duitsland. Maar ze worden over de hele wereld verkocht.

Regatta is een ander merk dat we veel tegenkomen bij de wandelsandalen. Regatta klinkt Italiaans, maar dit is een Brits outdoor merk. Regatta maakt alle soorten outdoor-kleding en outdoor-schoenen, waaronder natuurlijk ook wandelsandalen. Aanvankelijk was het moederbedrijf van Regatta een fabrikant van waterdichte kleding, maar later gingen ze ook schoenen maken. Inmiddels behoren de Regatta sandalen tot de beste wandelsandelen die je kunt kopen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor al deze wandelsandalen tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Wandelschoenen tips


Onderwerpen:
Beste wandelsandalen, dames, heren, kinderen, jongens, meisjes, outdoor sandalen.