Meestal kom je terecht bij damesschoenen als je online naar espadrilles zoekt. Maar ook voor mannen zijn er prachtige en zomerse espadrilles te koop. Hier aanbiedingen van espadrilles voor heren bij de Nederlandse online winkels met het beste aanbod.

Espadrilles heren aanbiedingen

Espadrilles voor heren kun je het beste kopen bij de winkels hieronder. Deze webshops bieden online een geweldig aanbod aan heren-espadrilles tegen lage prijzen.

Je vindt hier respectievelijk de aanbiedingen van  beste winkels voor espadrilles dames en de beste winkels voor espadrilles heren.

Aanbevolen espadrilles voor heren

Toms espadrilles

Een bekend en populair schoenmerk voor espadrilles voor heren is Toms. Deze Amerikaanse schoenfabrikant zonder winstoogmerk maakt traditioneel ogende espadrilles voor heren. Deze zijn meestal effen van kleur of bestaan uit een hoofdkleur en een bijkleur. Hierdoor zijn het vrij neutrale zomerschoenen wat door de meeste mannen op prijs gesteld wordt. Heren houden meestal niet van al te uitbundig gekleurde schoenen.

Havaianas espadrilles

Wil je toch wat meer opvallende heren-espadrilles? Kijk dan eens naar de espadrilles van Havaianas. Deze bekende fabrikant van slippers maakt meer schoenen dan alleen teenslippers, bijvoorbeeld espadrilles.

Het model van hun espadrilles voor heren is vergelijkbaar met dan van de Toms espadrilles, maar de Braziliaanse Havaianas espadrilles voor heren zijn wel vaak wat bonter van kleur en voorzien van meer spannende prints.

Een belangrijk verschil tussen deze Braziliaanse espadrilles en de originele Spaanse schoenen is dat de Havaianas wel de sfeer van espadrilles uitademen maar juist de meest kenmerkende eigenschap van een echte espadrille missen, namelijk de zool van touw / jute. Havaianas espadrilles beschikken over een rubberen zool.

Kenzo espadrilles

Nog frivoler dan de Havaianas zijn de espadrilles voor heren van Kenzo. Deze beschikken bijvoorbeeld vaak over een prominent aanwezig patchwork. Qua prijs liggen deze Kenzo espadrilles wel een stuk boven de prijs van de bovengenoemde merken, maar bij de bovenaan genoemde aanbiedingen zijn deze herenschoenen vaak met een interessante korting te koop.

En zo zijn er nog veel meer merken die espadrilles voor mannen maken. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van espadrilles voor heren voor nog veel meer van deze mooie zomerschoenen voor mannen.

Onderwerpen:
Espadrilles heren, mannen, espadrille schoenen heren, schoenen met touw heren.