Zodra de temperaturen weer onder de 10 graden zakken wordt het weer tijd om de pantoffels tevoorschijn te halen. Maar voor het geval je geen goede pantoffels meer in de kast hebt staan kijken we hier naar de beste winkels waar je goedkoop pantoffels kunt kopen.

Het aanbod aan pantoffels is heel groot. Vooral online. In de meeste “gewone” winkels kun je kiezen uit een paar getoonde exemplaren, maar online is het aanbod aan pantoffels heel veel groter. Bij elkaar zijn deze online schoenenwinkels goed voor een keuze uit honderden verschillende pantoffels. Kijk hier voor aanbiedingen van de beste pantoffel aanbieders.

Luxe pantoffels of eenvoudige sloffen

Pantoffels kun je onderverdelen in drie categorie├źn. Aan de ene kant heb je de goedkope merken, met degelijke maar voordelige pantoffels. Merken als Blenzo, Casa Mia en Antibes maken heel betaalbare pantoffels die er goed uit zien, die je voeten lekker warm houden en waarop je meestal ook gewoon buiten kunt lopen.

De tweede categorie zijn de luxe pantoffels. Dit zijn de beste pantoffels.  Kwaliteit staat bovenaan bij deze topmerken, en het gebruik van dure materialen zoals schapenvacht wordt niet geschuwd. Het gevolg is wel dat deze beste pantoffels een stuk duurder zijn, en als je ze eenmaal een winter gedragen hebt wil je niet meer terug naar goedkope sloffen.

De pantoffels van Warmbat (foto bovenaan) vallen in deze categorie.

Categorie drie zijn de grappige sloffen. Sloffen inde vorm van een leeuwenpoot of een konijnenhoofd. Sloffen mer rare prints of gekke details. Zoek je dit soort sloffen? Kijk dan bij de winkel De Sloffenspecialist bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van pantoffels.

Zie ook: Pantoffels tips


Onderwerpen:
Hierboven kijken we naar de beste pantoffels (beste sloffen) en aanbiedingen van goedkope pantoffels bij de beste winkels die online pantoffels verkopen.