Abro schoenen zijn mooie vrouwelijke schoenen van het Duitse merk Abro dat vooral bekend is om zijn mooie leren tassen. Ook maakt Abro andere lederwaren zoals riemen en portemonnees.

Abro schoenen, tassen en accessoires worden met heel veel zorg ontworpen en gemaakt. Dit gebeurt voor een groot deel met de hand.

Aanbiedingen Abro schoenen en Abro tassen

Bij Abro werken uitsluitend vakmensen die van de zorgvuldig geselecteerde huiden verwerken tot schoenen, tassen en andere leerproducten. Kijk voor prijzen en meer informatie bij de onderstaande aanbiedingen van Abro schoenen en tassen.

De collectie Abro schoenen bestaat uitsluitend uit damesschoenen en dameslaarzen. Alle Abro schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit en er is veel te kiezen uit stijlen en modellen. Abro maakt ondermeer ballerina, pumps, hoge laarzen en

Abro is al in de jaren 30 opgericht als Abro is in de jaren ’30 opgericht als het familiebedrijf Adam Alois Bruder GmbH. Abro is altijd een familiebedrijf gebleven, de kleinzonen van de oprichters zwaaien nu de scepter over het bedrijf. In al die tijd is Abro met zijn tijd meegegaan. De schoenen, tassen en accessoires van dit merk zijn ook nu hip en trendy.

Onderwerpen:
Abro schoenen, Abro tassen, Abro mode