Acebo’s schoenen zijn mooie betaalbare schoenen voor dames en kinderen. Het merk Acebo’s staat vooral bekend om haar instappers voor dames en meisjes zoals ballerina’s en mocassins.

Maar Acebo’s maakt meer soorten schoenen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mooie collectie Acebo’s laarzen en hoge schoenen. En ook sneakers, sandalen en laarzen worden door Acebo’s gemaakt.

Acebo’s schoenen in Nederland

Helaas zie je de Acebo’s schoenen in Nederland maar heel weinig. Maar gelukkig is er internet! De Nederlandse online schoenenwinkels van internationaal actieve online giganten als Amazon en Sarenza bieden de Acebo’s gelukkig wel volop in Nederland aan.

Informatie Acebo’s schoenen

Acebo’s (ook vaak geschreven als Acebo, Acebos of Acebo.s) is een Spaans merk schoenen. In de jaren zestig begon Acebo’s als producent van kinderschoenen van hoge kwaliteit. De kwaliteit is gebleven, maar later ging men ook meer en meer damesschoenen maken. Dit betreft voornamelijk ballerina’s, mocassins en andere zomerschoenen. Het aanbod aan meisjesschoenen is veel breder.

Acebo’s schoenen hebben vaak een origineel uiterlijk met aantrekkelijke kleuren en soms ook versieringen zoals bijvoorbeeld borduurwerk. Het zijn fraaie schoenen om te zien. Lief, stoer, elegant, alle stijlen komen voorbij in de Acebro’s collectie.

In Nederland is de Acebo’s collectie bij de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels verkrijgbaar. Kijk daar bij de aanbiedingen van Acebo’s.

Zie ook: Aanbiedingen beste kinderschoenen

Onderwerpen:
Acebo schoenen, Acebos kinderschoenen, Acebo’s schoenen.