Boots, of met andere woorden, stoere dameslaarsjes, mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Ze maken een powergirl (of powerwoman) outfit helemaal af. Daarom hier aandacht voor damesboots met hoge korting.

Bikerboots (motorlaarsjes) zijn een goed voorbeeld van dit soort stoere dameslaarsjes. Maar er zijn meer coole booties voor dames te koop. Kijk bij aanbiedingen van boots voor dames, voor al deze boots met een hoge korting in de outlet.

Timberland booties

Een merk dat bekend staat om zijn stoere booties is het Amerikaanse Timberland. Dit merk is ooit begonnen als fabrikant van werklaarzen, en dat kun je nog steeds zien aan de stoere uitstraling van de meeste van hun schoenen en laarzen. Zo ook aan hun damesbooties. Timberland staat bekend om hun veterlaarsjes, stoere booties van leer met veters, vaak lichtbruin, geelbruin of donkerbruin van kleur, maar ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals beige, blauw en zwart. Dit zijn stoere boots voor dames in een echte outdoor stijl.

Shabbies booties

Ook het Nederlandse schoenmerk Shabbies Amsterdam (een label van Fred de la Bretoniere) maakt prachtige stoere boots voor dames. Het verschil met Timberland is dat deze damesbooties veel minder outdoor en veel meer fashion zijn. Het merk Shabbies is een echte specialist in laarzen en booties voor dames. Het aanbod bestaat uit een groot aantal modellen in heel verschillende stijlen. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van boots voor dames wat Shabbies Amsterdam allemaal aan stoere laarsjes te bieden heeft.

Andere merken stoere booties voor dames

En zo vind je bij de bovenstaande aanbiedingen stoere booties van dames van vele andere merken zoals Gabor, Verhulst, aQa, Kennel & Schmenger, Maripé, Tamaris, Mjus, Via Vai en vele andere bekende (en minder bekende) topmerken die dameslaarsjes maken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor meer dan 1.600 booties voor dames met hoge korting.

Foto: Shabbies Amsterdam
Productselectie: To Be Dressed


Onderwerpen:
Outlet schoenen, outlet laarsjes dames, laarzen, boots, korting.