Sneakers zijn schoenen die je het hele jaar kunt dragen, maar toch kunnen sneakers wat koud worden als de temperaturen onder de nul graden dalen. Daarom brengen veel grote sneakerafrikanten ook wintersneakers uit.

Dit kunnen geheel nieuwe sneakers zijn, maar ook winterse varianten op bestaande sneakers. Zo heeft Adidas ook een speciale winterversie uitgebracht van de Adidas Superstar sneakers.

Deze Adidas Superstar Winterized beschikt over een warm bovenwerk van tweed en PrimaLoft-isolatie die er voor zorgt dat je voeten ook bij koud weer ook lekker warm blijven in je Adidas Superstar sneakers.

Adidas brengt de Adidas Superstar Winterized schoenen als herensneakers op de markt maar het design is dusdanig neutraal dat dames ze ook gerust kunnen dragen. Je moet dan wel minimaal schoenmaat 38,6 hebben, want daarmee begint het aanbod aan deze speciale Adidas Superstar sneakers voor de winter.

Kijk bij de aanbiedingen van Adidas schoenen voor alle Adidas Superstar sneakers en andere Adidas schoenen bij de belangrijkste en goedkoopste winkels.
Onderwerpen:
Adidas Superstar winter sneakers, winterschoenen, wintersneakers.