We zien dit seizoen weer een aantal legendarische sneakers terugkeren. Neem bijvoorbeeld de Adidas Superstar. Deze uit 1969 stammende basketbalsneaker is één van de populairste sneakers van dit moment.

Je treft de Adidas Superstar sneakers niet alleen in vele schoenwinkels aan, maar ook aan de voeten van menig beroemdheid en modeblogger.

Kijk voor het hedendaagse aanbod van de Adidas Superstar sneakers in het overzicht van aanbiedingen van Adidas Superstar schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels.

De Adidas Superstar is een eenvoudige, bijna minimalistische sneaker. Een sneaker die daardoor helemaal in het modebeeld van dit seizoen past. Adidas Superstar sneakers zijn er voor dames en heren. Deze sneakers van Adidas worden vooral in de kleur wit verkocht, maar zijn ook in vele andere kleuren te koop. Ze zijn er ook als Adidas Superstar sneakers voor de winter.

Informatie Adidas Superstar sneakers

De Adidas Superstar is in 1969 als basketbalschoen geboren.

Kenmerkend voor de Adidas Superstar sneakers is de rubberen voorkant die de tenen beschermd. Hieraan hebben de schoenen hun bijnaam shelltoe, shell tops en shell shoes te danken.

Toen in de jaren 80 en 90 de sneakers populair werden werd de straatversie van de Adidas Superstar basketballschoen een grote hit in de hiphop scene, en op die manier vond de Adidas sneaker ook zijn weg naar het grote publiek. En eigenlijk is de Adidas Superstar daarna nooit meer weggeweest. En momenteel staat de Adidas Superstar meer dan ooit in de belangstelling.

Adidas Superstar en Pharrell Williams

Bij een sneaker met de naam Superstar horen supersterren. Bijvoorbeeld David Beckham, maar ook de zanger Pharell Williams. Deze laatste maakte samen met Adidas een heel eigen collectie Adidas Superstars. Dit is een bijzonder kleurrijke serie sneakers.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Adidas schoenen voor alle Adidas Superstars en andere sneakers en schoenen van Adidas tegen de laagste prijzen bij de beste winkels.

Onderwerpen:
Adidas Superstar sneakers, superstars, Pharell Williams schoenen, basketballsneakers.