Het eerste dat je bij deze Adidas voetbalschoenen opvalt is de verschrikkelijke groene kleur. En op het tweede gezicht blijken deze voetbalschoenen ook geen veters te bevatten. Voetballen op instappers? Ja dat kan!

Voordelen voetbalschoenen zonder veter

Sterker nog. Deze veterloze Adidas Ace 16+ heeft volgens de fabrikant vele voordelen. Hij geeft de speler controle over het spel omdat het revolutionaire veterloze Primeknit-bovenwerk totale controle levert zonder dat de schoen eerst moet  worden inlopen. De Adidas Ace 16+ is ontworpen voor stevige ondergronden en kunstgras.

Het geheim van deze voetbalschoen zonder veter is het Primeknit-bovenwerk dat zich perfect naar je voet vormt. Een Purecut veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays komt tussen jou en de bal, en een dunne laag met stipreliĆ«f op het bovenwerk (de Non Stop Grip) zorgt er voor dat de bal aan je voeten “geplakt” zit.

En zo hebben deze Adidas voetbalschoenen zonder veters nog meer sterke kanten zoals een rotsvaste stabiliteit op hoge snelheid dankzij de extreem lichte Sprintframe-loopzool en dankzij de Total Control-noppen heb je ook op hoge snelheid controle en stabiliteit op stevige ondergronden (derde en vierde generatie kunstgras).

Kortom de Adidas Ace 16+ voetbalschoenen zonder veters zijn niet alleen revolutionair maar ook heel prestatie-bevorderend. Ze zijn in Nederland al te koop bij diverse sportwinkels, maar met een (advies)prijs van 300 euro zijn ze nog behoorlijk prijzig.

En om je gerust te stellen. Deze Adidas voetbalschoenen zonder veters zijn ook beschikbaar in het zwart en andere kleuren.

Zie ook: Tips voetbalschoenen

Onderwerpen:
Adidas voetbalschoenen, geen veter, voetbalschoenen zonder veters.