Aerosoles is een schoenmerk met een visie. De Amerikaanse ontwerper Kenneth Cole verwonderde zich erover dat zakenvrouwen met gympen om hun voeten en pumps in hun tas naar hun werk gingen. Dat kon anders!

Pumps moesten comfortabeler worden. Daarom ontwierp Cole de eerste Aerosoles. Damesschoenen met het uiterlijk van een nette zakelijke damesschoen maar met het draagcomfort van een sportschoen. Het beste van beide werelden is verenigd in Aerosoles schoenen.

Modieus, zakelijk, maar ook heel comfortabel

Aerosoles is er geweldig in geslaagd modieus en zakelijk ogende schoenen te maken die comfortabel zitten alsof het een vrijetijdsschoen is. Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van soepel zacht leer dat zich rond de voet vormt. De verende zool is voorzien van lucht en geeft daardoor optimaal loopcomfort.

Hier koop je deze prachtige comfortabele damesschoenen

Het aantal schoenenwinkels dat in Nederland en Belgiƫ Aerosoles schoenen verkoopt is beperkt. Hieronder vind je de beste van deze winkels. Bij deze aanbevolen webshops koop je online Aerosoles schoenen in Nederland en Belgiƫ tegen een lage prijs.
Zoals bij bij het aanbod van bovenstaande schoenenwinkels kan zien maakt Aerosoles lang niet meer alleen nette schoenen maar ook heel mooie casual schoenen zoals sandalen, laarzen, slippers e.e. Maar wel allemaal met het hoge comfort dat Aerosoles schoenen zo kenmerkt.

Passend als een handschoen

Omdat de Aerosoles schoenen zich als een handschoen rond de voet vormen worden ze in het Engels gloves genoemd. Een beter compliment voor de pasvorm is niet mogelijk. In Nederland spreekt men wel over een sportschoen met het uiterlijk van een modeschoen. Dat klinkt minder sjiek, maar bevat wel een kern van waarheid.

Ook hebben Aerosoles schoenen aan de binnenkant geen naden. Daar is over nagedacht, want daardoor worden panties niet beschadigd. Een ander kenmerk van Aerosoles is dat de bovenkant van de schoen op de zool is genaaid in plaats van geplakt. Een voordeel natuurlijk want zo is er ook geen lijm die kan loslaten.

Modieus, maar geen trensetter

Andere kenmerken van Aerosoles is dat het eenvoudige schoenen om te zien zijn, zonder toeters en bellen. Aerosoles volgt wel degelijks trends en de mode, maar is geen trendsetter. Dat wil dit Amerikaanse schoenmerk ook helemaal niet zijn. Aerosoles biedt schoenen die in het modebeeld van die tijd passen zonder te overdrijven.

Bovendien zijn Aerosoles zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat maakt deze schoenen zeer aantrekkelijk om aan te schaffen als extra paar er bij. Ook is het de regel dat vrouwen die eenmaal Aerosoles dragen vanaf dat moment vaste klant bij dat merk zijn.

Kijk dus vooral eens bij de aanbevolen winkels om te zien wat voor damesschoenen Aerosoles te bieden heeft en wat deze mooie maar ook zeer comfortabele damesschoenen in Nederland kosten.

Foto’s: Aerosoles
Productselectie: Amazon

Onderwerpen:
Aerosoles schoenen in Nederland kopen, comfortabele damesschoenen, Aerosoles waar te koop?