Wil je een paar afgetrapte sneakers kopen? Een paar vuile schoenen die bij elkaar worden gehouden met een stuk ductape? De prijs? 450 euro!

Het Italiaanse luxe schoenmerk Golden Goose presteert het om dit soort schoenen voor dat geld aan te bieden. Deze sneakers passen heel goed in de laatste modetrend waarbij het erg hip is om veel geld neer te tellen voor mode waar je dat niet aan af ziet.

Bovendien hoef je met deze Golden Goose sneakers niet bang te zijn om op een festival door de modder te lopen. Vies zijn ze namelijk al, tenminste… zo zien ze er uit.

Niet iedereen kan er om lachen

Als het Golden Goose om publiciteit te doen is zijn ze daar goed in geslaagd. In Engeland is er een storm van protest opgestoken omdat de Italiaanse fabrikant van luxe schoenen armoede belachelijk zou maken. Arme Britse kinderen moeten soms naar school op schoenen die op deze gouden gansjes lijken, maar daar betalen ze geen 45o euro voor.

Deze Superstar Taped Sneaker is te koop in diverse kleuren. Dus mocht je interesse hebben om 450 euro neer te tellen voor een stel vuile sneakers die van ellende uit elkaar lijken te vallen dan kun je nog kiezen ook!