Agatha Ruiz de la Prada, het is een mond vol! Dit merk schoenen is in Nederland vooral bekend om zijn kinderschoenen. Deze zijn opmerkelijk kleurrijk en reuze vrolijk.

Voordelig Agetha Ruiz de Prada schoenen kopen

Onderstaande winkels hebben een mooie collectie Agetha Ruiz de Prada schoenen tegen aantrekkelijke prijzen. We adviseren deze winkels als je schoenen van dit merk zoekt.

Unieke kinderschoenen

De ontwerpster Agatha Ruiz de la Prada zette in 1980 haar eerste stappen in de modewereld en tegenwoordig is ze een grote naam. Toch heeft ze in die jaren haar identiteit en originaliteit niet verloren.

Integendeel, de kleurrijke Agatha Ruiz de la Prada schoenen zijn absoluut uniek. Met hun vrolijke kleuren stralen deze vrolijkheid en optimisme uit. Er zijn Agatha Ruiz de la Prada schoenen voor meisjes en jongens, vooral in kleine maatjes. Superleuk en super-origineel!

Ook voor volwassenen

In thuisland Spanje, en ook in andere landen, zijn ook  Agatha Ruiz de la Prada schoenen en accessoires voor volwassenen te koop maar in Nederland zien we Agatha Ruiz de la Prada schoenen vooral als een merk kinderschoenen. En zo vreemd is dat niet, want zo veel kleur! Dat mag gerust aan kinderen voorbehouden blijven. Agatha Ruiz de la Prada wordt de Koningin van de Kleur genoemd. Een blik op haar collectie en je weet waarom.

Agatha Ruiz de la Prada schoenen
Land: Spanje
Bestaat sinds: 1980
Agatha Ruiz de la Prada maakt ook o.a. kleding, brilmonturen, juwelen, tassen, parfum, horloges, paraplu’s, poppen en baby accessoires.

Veel gemaakte fouten
Agatha Ruiz de la Prada wordt vaak verward met het Italiaanse modemerk Prada waarmee ze geen enkele link heeft.

Belangrijke soorten  Agatha Ruiz de la Prada schoenen
Dit merk verkoopt vooral babyschoenen, meisjesschoenen en meisjeslaarzen in tal van soorten en vrolijke designs en kleuren. In mindere mate maakt Agatha Ruiz de la Prada ook schoenen voor jongens en dames.

Zie ook: Meer beste kinderschoenen

Onderwerpen:
Agatha Ruiz de la Prada schoenen, meisjes, jongens, kinderschoenen.