Aigle laarzen bewijzen dat ook rubberen laarzen heel modieus en hip kunnen zijn. Ook zitten de rubberen laarzen van Aigle bijzonder comfortabel.

Aigle rubberen laarzen zijn er voor dames, heren, jongens en meisjes. Het zijn waterdichte regenlaarzen die ideaal zijn met regenachtig weer.

Aigle laarzen zien er hip en modern uit. Daarom denkt iedereen met een jong merk te maken te hebben, maar het tegendeel is waar. Aigle is al in 1853 in Frankrijk opgericht door de Amerikaan Hiram Hutchinson.

Kijk hier voor de aanbiedingen van Aigle laarzen

Aigle regenlaarzen zijn dus een product van een bedrijf met heel veel ervaring en vakmanschap. Dat zie je terug in de hoge kwaliteit van Aigle laarzen. De regenlaarzen worden grotendeels met de hand in Frankrijk gemaakt van de beste soorten natuurrubber.

Naast rubberen regenlaarzen maakt Aigle ook andere soorten schoenen zoals snowboots, veterschoenen, booties, wandelschoenen en zelfs moccasins. Maar de Aigle collectie wordt toch gedomineerd door de beroemde rubberen laarzen van het Franse schoenenmerk.

Aigle is het Frans voor arend. Deze naam geeft de stoere outdoorstijl van de laarzen weer. De Aigle laarzen van rubber kunnen overal voor worden gebruikt vissen, jagen, tuinieren, paardrijden, zeilen en werkzaamheden op het land. Maar ook om op een regenachtige dag boodschappen te gaan doen of een wandeling te maken. Voor kinderen zijn Aigle laarzen ideaal om in de regen te spelen of om met regen naar school te gaan.