Een groot Duits vergelijkend onderzoek heeft uitgewezen dat Aigle de beste regenlaarzen voor heren maakt. Dat is niet echt een verrassing want Aigle laarzen staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit.

Aigle is een Frans schoenenmerk dat bewijst dat ook rubberen laarzen er prachtig uit kunnen zien. Bovendien zitten de rubberen regenlaarzen van Aigle bijzonder comfortabel. Deze met de hand gemaakte rubberen laarzen worden dan ook veel gedragen door mannen die voor hun werk de hele dag waterdichte laarzen moeten dragen.

Eigenlijk hebben Aigle laarzen maar één echt nadeel, en dat is hun prijs. Voor een paar rubberen Aigle laarzen voor heren betaal je meer dan 100 euro. Voor wie deze laarzen echt veel draagt is dat misschien niet veel geld, maar wie een paar regenlaarzen zoekt om mee in de tuin te werken zijn de kosten mogelijk te hoog. Voor hen is er in de test ook een beste koop aangewezen. Dit betreft de regenlaarzen van Dunlop. Deze laarzen zijn evenals de Aigle laarzen niet alleen door mannen maar ook door vrouwen te dragen.

Kijk hier voor voor de resultaten van de test van beste regenlaarzen voor heren.

Zie ook: Tips regenlaarzen

Onderwerpen:
Beste regenlaarzen heren, Aigle, beste rubberen laarzen heren, beste rubber laarzen mannen, test regenlaarzen heren.