Airwalk is een merk in mode en schoenen dat uit de skateboard wereld stamt. Airwalk is een pionier in de skateboardmode want het merk stamt al uit 1986.

Het assortiment schoenen van Airwalk is een mooie mix van vintage en hedendaagse schoenmode. Ze bieden modellen uit de jaren 80 en 90, maar ook sneakers die helemaal van deze tijd zijn.

Airwalk schoenen worden vaak beschreven als de ideale sneakers voor hippe skaters. In de jaren 90 was Airwalk dan ook het toonaangevende merk voor skatemode. Veel kenmerken en innovaties uit de skateboardsport tref je bij de sneakers van Airwalk aan. Bijvoorbeeld de Ollie pads, een verstrekt deel van de zool dat de schoen beschermt tijdens een sprong met een skateboard. Deze Ollie pads waren een revolutionaire ontwikkeling die door Airwalk bedacht en ontwikkeld is.

Een andere uitvinding van de ontwikkelaars van Airwalk is de Lace Saver. Deze beschermt de sneaker tegen slijtage door het uitvoeren van diverse trucs.

Airwalk levert een heel mooi assortiment aan sneakers en skateschoenen, kijk hier voor aanbiedingen van Airwalk schoenen.

Airwalk schoenen
Land: USA
Bestaat sinds: 1986
Airwalk maakt ook skateboards, fietsen en kleding.

Belangrijke soorten Airwalk schoenen
Sneakers en skateschoenen