Airwalk schoenen zijn hippe schoenen die hun basis hebben in de skateboard scene. Airwalk schoenen zijn mooie moderne sneakers en casual schoenen met een vintage tintje.

Het merk stamt uit de jaren 80. En de schoenen uit die tijd en de tussenliggende periode worden nog steeds gemaakt. Maar Airwalk ontwikkelt ook continue nieuwe schoenen.

Airwalk schoenen zijn hip en vaak exclusief. veel series worden in gelimiteerde oplages gemaakt. Het zijn ook sportieve schoenen, de genen uit de skatewereld zitten nog steeds in ieder paar schoenen dan Airwalk maakt. En niet in de laatste plaats zijn Airwalks innovatieve schoenen, Airwalk is een merk dat veel tijd en mankracht steekt in het ontwikkelen van de schoenen.

Let op! Airwalk sneakers zijn momenteel niet leverbaar. Kijk hier voor alternatieven.

Innovatief

Zo zijn de bekende Ollie pads een uitvinding van het Amerikaanse Airwalk. Pollie pads zijn een versterkt deel binnen de zool die de schoenen beschermen tegen het springen met een skateboard. Ook de Lace Saver die de sneakers beschermt tegen slijtage die ontstaat door het uitvoeren van skateboardtrucs is een uitvinding van Airwalk.

Van deze bescherming tegen slijtage profiteren niet alleen skaters maar ook de Airwalk gebruikers die de schoenen voor dagelijks gebruik dragen. Airwalk schoenen zijn sterke schoenen die heel wat kunnen hebben.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Airwalk schoenen voor al deze mooie sportieve schoenen tegen de laagste prijs.