Akid schoenen zijn kinderschoenen die hipper en modieuzer zijn dan de meeste andere schoenen voor kinderen. Akid schoenen zijn gericht op kinderen van 2 tot 8 jaar.

Maar als je sommige van deze schoenen ziet zal je dat niet zeggen. Het is een uniek merk, met originele modieuze kinderschoenen.

Hier koop je goedkoop online Akid schoenen

Akid is in 2014 opgericht door de modedesigner Ashleigh Dempster met als doel het maken van hippe kinderschoenen die anders zijn dan andere kinderschoenen. Inmiddels is er een brede collectie schoenen voor meisjes en jongens waarvan je op deze pagina een paar voorbeelden ziet. Het aanbod Akid schoenen bestaat vooral uit kindersneakers en slippers.

Hoewel de Akid schoenen er soms volwassen uitzien zijn het echte kinderschoenen. Ze zijn sterk en de sneakers hebben naast de veters vaak ook een ritssluiting zodat kleintjes ze makkelijk zelf aan en uit kunnen trekken.

In Nederland worden Akid schoenen verkocht door de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels. Kijk daar voor het aanbod, de schoenen en de prijzen.

Onderwerpen:
Akid schoenen, Akid kinderschoenen