AKU schoenen zijn goede maar betaalbare outdoorschoenen uit Italië. AKU maakt vooral wandelschoenen, bergschoenen en snowboots.

Er zijn AKU wandelschoenen voor dames, heren en in mindere mate ook voor kinderen. De schoenen hebben voor wandelschoenen vaak een opvallend mooi en kleurrijk design.

Kortom het zijn bergschoenen en wandelschoenen die heel functioneel zijn, maar ook mooi zijn om te zien en fijn zijn om te dragen.

Hier koop je goedkoop AKU schoenen online

Kijk bij de aanbiedingen van AKU schoenen bij onderstaande aanbevolen winkels welke AKU wandelschoenen en bergschoenen er in Nederland en België te koop zijn en wat hun laagste prijs is.

Vrij onbekend in Nederland

Hoewel AKU wandelschoenen dus al meer dan 70 jaar bestaan en een grote internationale reputatie hebben waren ze tot dusver in Nederland altijd vrij onbekend. Nu steeds meer schoenen door (internationale) webwinkels online verkocht worden wordt de schoenenwereld echter steeds internationaler, en komen we steeds vaker in aanraking met buitenlandse topmerken zoals AKU.

Informatie AKU schoenen

AKU is tijdens de Tweede Wereldoorlog in Montebelluna opgericht door Galliano Bordin onder de naam Dinsport. Al snel specialiseerde het bedrijf zich in bergschoenen en wandelschoenen. De AKU bergschoenen zijn geschikt voor zware outdoor omstandigheden zoals kou en sneeuw, de AKU wandelschoenen zijn geoptimaliseerd voor lange wandelingen, of dat nu in de natuur is of in de stad.

Kijk bij de aanbiedingen van de hier boven genoemde aanbevolen winkels om AKU schoenen goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer goede wandelschoenen

Onderwerpen:
AKU schoenen, AKU wandelschoenen, AKU bergschoenen in Nederland kopen.