Aldo Bruè is een Italiaans merk schoenen dat in Nederland vooral bekend is om zijn elegante instappers voor heren. Deze leren instappers zijn bijzonder luxe uitgevoerd.

Aldo Bruè schoenen zijn schoenen van de hoogste kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt en veel schoenen zijn handgemaakt.

Opmerking: We hebben momenteel geen aanbieders van Aldo Bruè schoenen. Kijk hier voor alternatieven.

De geschiedenis van Aldo Brué gaat ver terug. In 1946, na het einde van de Tweede Wereldoorlog, begon Mariano Bruè met het maken van schoenen. Het merk schoenen noemde hij naar zijn oudste zoon Aldo, die tegenwoordig algemeen directeur van de schoenenfabriek is. Hij leidt het bedrijf met zijn eigen naam samen met zijn broers Giorgio, Roberto en Mario. Ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen van oprichter Mariano hebben sleutelposities binnen dit echte Italiaanse familiebedrijf.

Hoewel het merk Aldo Brué al sinds 1946 bestaat groeide het aanvankelijk niet erg snel. Pas in 1968 werd de kleine werkplaats ingeruild voor een fabriek, en pas in de jaren 70 ging men de Aldo Brué schoenen exporteren. Dit neemt niet weg dat Aldo Brué schoenen inmiddels de hele wereld overgaan.

Aldo Brué schoenen
Land: Italië
Bestaat sinds: 1946

Veel gemaakte spelfoutenAldo Brue

Belangrijke soorten Aldo Brué schoenen

Elegante leren instapschoenen voor heren