Aldo is een groot Canadees schoenmerk waarvan de schoenen over de hele wereld te koop zijn. Vreemd genoeg ben je in Nederland en België voor de aanschaf van Aldo schoenen en laarzen op internet aangewezen. Gelukkig zijn deze mooie damesschoenen en herenschoenen volop te koop bij de grote schoenwinkels op internet.

Aanbiedingen Aldo schoenen

Kijk maar bij de aanbiedingen van Aldo schoenen  bij de online schoenenwinkels hieronder waar je deze mooie schoenen en laarzen van hoge kwaliteit voordelig in Nederland en België online kunt kopen.

Aldo maakt schoenen voor dames en heren in vele modellen. Van slippers tot hoge laarzen, en alles daartussen. Aldo schoenen staan er om bekend de meest recente modetrends te volgen en ook de kwaliteit van Aldo schoenen en laarzen is erg hoog. Naast schoenen maakt Aldo ook tassen en andere accessoires.

Informatie Aldo schoenen

Al sinds de jaren 80 zijn Aldo schoenen een internationale successtory. Maar de geschiedenis van het merk begon al eerder. Om precies te zijn tot 1966 toen de Fransman Aldo Bensadoun naar Montreal (Canada) emigreerde. In 1978 opende Aldo daar zijn eerste winkel die zo’n groot succes was dat hij 15 jaar later al 95 winkels bezat!

Na Canada veroverde Aldo Amerika en vervolgens was de rest van de wereld aan de beurt. Naast de Aldo laarzen en schoenen verkoopt de Canadese schoenfabrikant ook schoenen onder de labels Aldo Rise, Mr.B’s. Call In Spring en Gloro.

Ingrediënten van dit succes zijn schoenen en accessoires die voldoen aan de allernieuste modetrends, een hoge kwaliteit en een goede prijs.

Hoewel we voor de aankoop van Aldo schoenen en laarzen nu nog aangewezen zijn op de grote internationale winkels zoals Amazon, Otto en Sarenza (kijk hierboven voor de aanbiedingen) kan het niet lang duren voor we Aldo schoenen ook in veel Belgische en Nederlandse winkels zien staan.

Onderwerpen:
Aldo schoenen, Aldo laarzen, Aldo tassen.