Alma en Pena schoenen zijn mooie damesschoenen uit Spanje. De stijl van Alma en Pena schoenen en laarzen is jong, speels en trendy. Aan de afwerking van de schoenen wordt veel aandacht besteed.

Zo zijn veel Alma en Pena schoenen voorzien van fraaie details als mooie steentjes. Deze versierselen overheersen nooit maar zijn mooi subtiel.

Alma en Pena schoenen zijn ook mooie vrouwelijke schoenen. De collectie bevat dan ook vooral vrouwelijke modellen als ballerina’s, pumps, teenslippers en sandalen. Ook zijn er prachtige Alma en Pena laarzen. Kijk voor meer informatie en de prijzen van al deze schoenen en laarzen bij de aanbiedingen van Alma en Pena schoenen.

Leuk om te weten

  • Alma en Pena zijn geen twee dames zoals veel mensen denken. Alma en Pena is het Spaans voor Pijn in de ziel. Alma en Pena is ook de naam van een bekende Argentijnse (stomme) speelfilm uit 1928 waarin het dansen van de tango een belangrijke rol speelt.
  • Doordat de naam niet begrepen wordt, wordt de naam Alma en Pena in Nederland ook vaak foutief gespeld als Alma & Pena of Alma Pena.
  • Maar hoe je de naam ook spelt, Alma en Pena schoenen zijn mooie stijlvolle en speelse schoenen en laarzen. Ideaal schoeisel voor jonge en moderne vrouwen.

Onderwerpen:
Alma Pena sandalen, damesschoenen, Alma Pena schoenen dames, Alma en Pena schoenen.