Onder de naam Amako maakt Kops Schoenen uit Schaijk al meer dan 40 jaar Zweedse muilen. Dat zegt wel wat over de kwaliteit van Amako muilen. Zweedse muilen gemaakt door specialisten. Clogs voor heren van hoge kwaliteit.


Met hun  anatomisch gevormd voetbed, perfecte pasvorm en het gebruik van robuust runderleder als grondstof maken ze Zweedse muilen die zelfs een vaste schare aanhangers hebben. Er zijn mannen die keer op keer terug komen voor deze schoenen en ze al tientallen jaren dragen. Kijk bij de aanbiedingen van Amako schoenen bij de onderstaande winkels waar je deze herenmuilen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Hier koop je de Amako muilen tegen een lage prijs

Bij onderstaande winkels hebben ze een goede collectie Amako schoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk eens bij deze online winkels als je Amako klompen zoekt.

Voor Zweedse muilen hebben de Amako muilen een opvallend goede pasvorm en hoog loopcomfort.  Deze komt onder andere tot stand door een leren tussenzool, een anatomisch gevormd voetbed van kurk en rubberen zolen van deze klompen.

Amako muilen zijn er van maat 36 tot maat 50 in diverse kleuren zoals zwart, cognac en bruin . Voor mannen met een extra brede voet adviseert Kops Schoenen de Amako 575 clogs.

Deze vind je ook bij bovenstaande aanbiedingen van Amako schoenen.

Onderwerpen:
Amako schoenen, Zweedse muilen, Amako muilen, Amako schoenen, Zweedse klompen, clogs.