De oude Grieken staan op het gebied van schoenen bekend om hun sandalen (de Griekse sandalen). Éénmaal raden wat voor schoenen het schoenmerk Ancient Greek Sandals maakt? Juist ja, sandalen! Ancient Greek sandalen zijn mooie sandalen met een oud Grieks tintje.

De Griekse sandalen van Ancient Greek Sandals zijn er voor dames, heren en kinderen. Helaas zijn de schoenen van dit bijzondere schoenmerk in Nederland maar beperkt te koop. Het gaat daarbij vooral om een deel van de collectie damessandalen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Ancient Greek sandalen welke schoenen van dit merk er in Nederland en België te koop zijn bij de diverse schoenenwinkels.

Informatie Ancient Greek Sandals schoenen

Het is goed om te weten dat Ancient Greek sandalen ook echt uit Griekenland komen. Sterker nog, de Griekse sandalen worden daar met de hand door Griekse schoenmakers gemaakt met behulp van traditionele technieken.

Het schoenmerk Ancient Greek Sandals is opgericht door Christina Martini (een Griekse schoenontwerpster die eerder o.a. voor Louis Vuitton werkte) en Nikolas Minoglou. Hun liefde voor de klassieke Griekse cultuur vormde de inspiratie voor de Griekse sandalen van dit bijzondere schoenenmerk uit Griekenland.

Kijk bij de aanbiedingen van de bovengenoemde aanbevolen online verkooppunten waar in Nederland je Ancient Greek Sandals goedkoop online kunt kopen.

Onderwerpen:
Ancient Greek Sandals schoenen, Griekse sandalen, Ancient Greek sandalen, Nederland. Griekenland.