Ann Rocks is een specialist in damesschoenen en dameslaarzen. Vooral de Ann Rocks laarzen worden steeds populairder, en dan met name de stoere biker boots voor dames.

Ann Rocks maakt alle soorten dameslaarzen zoals enkellaarsjes, regenlaarzen, cowboy laarzen, veterboots, hoge laarzen. booties en warme gevoerde laarzen  maar ook sneakers, slippers en sandalen zijn in de Ann Rocks collectie te vinden.

Maar alleen voor vrouwen, niet voor heren, want Ann Rocks is een echt damesschoenenmerk.

Kijk hier voor aanbiedingen van Ann Rocks schoenen  en laarzen

Zoals een naam als Ann Rocks al doet vermoeden zijn Ann Rocks schoenen stoere damesschoenen. Veel leer, diverse modellen in western stijl, studs, .. Ann Rocks schoenen zijn niet gemaakt voor roze prinsesjes maar voor stoere meisjes en vrouwen die in het leven staan.

Vooral de Ann Rock enkellaarsjes zijn erg populair. Dit zijn dan ook heel mooie laarsjes. Modieus, modern en voorzien van vele leuke details. En gemaakt van goede materialen zoals leer van hoge kwaliteit.

Veel Ann Rocks laarzen en schoenen beschikken over grove zolen en veel decoratieve details. Ook hakken kom je veel tegen bij deze damesschoenen en dameslaarzen.

Ann Rocks schoenen en laarzen zijn aantrekkelijk geprijsd. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen.

Zie ook: 

Productselectie: Ziengs

Onderwerpen:
Ann Rocks laarzen, dameslaarsjes, Ann Rocks dameslaarzen, goedkope laarsjes dames, Ann Rocks schoenen, Ann Rocks laarsjes.