Apair schoenen zijn modieuze schoenen uit Denemarken. Deze schoenen worden ontworpen door de Deense top-designers Lise Hjort and Birgitte Holten.

Apair schoenen mogen dan Deens zijn en worden ontworpen door Deense designers, de stijl en uitstraling van de schoenen en laarzen is overduidelijk Italiaans. Apair laat de schoenen dan ook in Italië maken, Dat gebeurt in Toscane op een ambachtelijke manier met de hand door Italiaanse vakmensen.

Apair schoenen in Nederland

In Denemarken heeft Apair enkele eigen winkels, en de schoenen worden aangeboden in een tachtig-tal winkels die voornamelijk in Scandinavië zijn te vinden. In Nederland zijn Apair schoenen helaas een stuk lastiger te kopen. Gelukkig zijn ze wel online te koop, al is dat in heel beperkte mate. Kijk maar bij de aanbiedingen van Apair schoenen voor het aanbod van deze schoenen in Nederland en België.

Helaas hebben we momenteel geen aanbevolen verkooppunten voor Apair schoenen in Nederland.
Kijk hier voor alternatieven

Vooral damesschoenen en dameslaarzen

De collectie Apair schoenen bestaat vooral uit damesschoenen en dameslaarzen. Apair herenschoenen zijn er ook, maar de keuze daarin is minder groot. Zoals we al schreven is de stijl van Apair schoenen Italiaans. Met andere woorden, het zijn elegante schoenen of het nu hoge laarzen, sierlijke pumps of zomerse slippers zijn.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle Apair schoenen en laarzen en hun prijs.

Onderwerpen:
Apair schoenen, Apair laarzen, damesschoenen.