Arcopedico schoenen behoren al sinds 1966 tot de meest comfortabele schoenen die er bestaan. Dat jaar ontwierp de Portugese professor Elio Parodi de eerste Arcopedico schoen die tot op de dag van vandaag als Arcopedico Classic te koop is.

Daarnaast bestaat de collectie van dit Portugese schoenmerk tegenwoordig uit een groot aantal gezonde comfortschoenen voor dames en heren.

Als je Arcopedico schoenen eenmaal aan je voeten gehad hebt wil je niets anders meer. Zo licht en comfortabel zitten deze schoenen. Het zijn ideale comfortschoenen voor dames en heren met voetproblemen of voor mensen die snel last van vermoeide voeten hebben.

Waar koop je goedkoop Arcopedico schoenen?

Kijk bij de aanbiedingen van Arcopedico schoenen  bij onderstaande online winkels voor het aanbod van Arcopedico schoenen tegen de laagste prijzen.

Deze winkels hebben het beste aanbod aan Arcopedico schoenen in Nederland en verkopen deze vaak met een interessante korting.

Waarom zijn Arcopedico schoenen zo gezond?

Arcopedico schoenen zijn hi tech schoenen die bijzonder licht en comfortabel zijn om te dragen. De bovenkant van de schoen wordt met de hand gemaakt van zijdeachtige nylon die ademt. Deze nylon draad wordt door vakmensen geweven. De ergonomische PVC zolen bieden een dubbele ondersteuning van de voetboog. Deze zolen behouden altijd de juiste hoek (arche support) en zorgen zo voor een perfecte houding. Een verkeerde houding is vaak de oorzaak van lichamelijke problemen. Arcopedico schoenen voorkomen dat. Ook heb je met deze gezondheidsschoenen niet snel last van vermoeide voeten of van andere lichamelijke klachten die andere schoenen veroorzaken.

Zo gaan Arcopedico schoenen ook blaren en eelt tegen. Deze comfortschoenen versterken de spieren en zorgen voor een betere bloedcirculatie in de voeten.

Van kleine werkplaats tot groot internationaal schoenenmerk

Arcopedico schoenen worden gemaakt in een klein dorpje even buiten Oporto. Wat begon als een kleine schoenmakerij is nu een grote internationale fabriek dat schoenen over de hele wereld levert. De laatste 40 jaar verkocht Arcopedico meer dan 12 miljoen paar gezonde schoenen in 40 landen.

Kijk  bij de bovengenoemde overzichten voor aanbiedingen van Arcopedico schoenen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Arcopedico schoenen online, gezondheidsschoenen dames, heren, comfortschoenen.