Arc’teryx schoenen zijn wandelschoenen die gemaakt worden door de bekende Canadese outdoor fabrikant. Arcteryx heeft al eerder naam gemaakt als fabrikant van regenkleding, winddichte en waterdichte kleding, werkkleding, klimmateriaal, thermisch ondergoed en winterjassen. Arc’teryx schoenen zijn er nog niet lang, maar deze wandelschoenen zijn van de hoge kwaliteit die je van Arc’teryx mag verwachten.

Aanbiedingen van Arc’teryx schoenen

Hier koop je deze schoenen voordelig.

Arc’teryx schoenen zijn wandelschoenen en bergschoenen die overweg kunnen met zware omstandigheden, slechte paden en en moeilijke ondergronden. Arc’teryx wandelschoenen zijn sterk en comfortabel tegelijk. Er wordt gebruik gemaakt van topmaterialen als Gore-Tex, polyurethaan en EVA tussenzolen. Zoals je van het merk Arc’teryx mag verwachten blinken hun wandelschoenen uit door de hoge waterdichtheid. Ze houden je voeten droog door ze te beschermen tegen het vocht van binnen (transpiratie) en buiten.

Arc’teryx wandelschoenen zijn nog maar sporadisch in Nederland te koop. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Arcteryx schoenen waar je deze heel goede wandelschoenen goedkoop kunt kopen.

Informatie Arc’teryx schoenen

De fabriek van Arcteryx schoenen is diep in de Canadese bergen te vinden. Een ideale plek voor de ontwikkeling van kleding, schoenen en materialen voor outdooractiviteiten in de bergen en de wildernis. Ze begonnen ooit als fabrikant van klimmaterialen. In 2015 begon het merk pas met de productie van schoenen. Het is daarmee nog een jong schoenmerk maar in korte tijd hebben ze ook op dit gebied al een grote naam opgebouwd.

Kijk bij de beste aanbieders van Arcteryx schoenen eerder op deze pagina voor goede Arc’teryx wandelschoenen tegen de laagste prijs bij de winkels in Nederland.

Onderwerpen:
Arc’teryx schoenen, bergschoenen, wandelschoenen, Arcteryx schoenen.