A.S.98 schoenen komen uit Italië. Het zijn originele schoenen en laarzen voor dames en heren. A.S.98 is zo’n merk dat zich niet al te veel aantrekt van de modetrends van anderen. A.S.98 schoenen zijn originele schoenen en laarzen. Met een geheel eigen uitstraling.

A.S.98 schoenen heb je in vele soorten. Veel korte laarzen, maar ook sandalen, hoge laarzen, sneakers, snowboots, cowboylaarsjes en slippers. Maar het zijn allemaal unieke eigenzinnige modellen.

Koop voordelig A.S.98 schoenen

A.S.98 schoenen zijn geen goedkope schoenen en laarzen, maar met A.S.98 laarzen of schoenen heb je wel bijzonder en uniek schoeisel. En er zijn vaak interessante acties met A.S.98 schoenen. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van A.S.98 schoenen wat er momenteel in Nederland voordelig aan A.S.98 laarzen en schoenen wordt aangeboden en wat deze moeten kosten.

A.S.98 schoenen werden vroeger onder de naam Airstep gemaakt en verkocht.

Schoenen van één van de grootste Italiaanse schoenfabrikanten

A.S.98 is een label van de bekende Italiaanse schoenfabrikant Olip. Met een dagelijkse productie van 4.000 schoenen is Olip één van de meest productieve fabrikanten van Italië. En dat land kent heel wat schoenfabrikanten!  Olip is ook de fabrikant van het populaire Mjus dat vooral bekend staat om zijn mooie enkellaarsjes.

Van hoge kwaliteit, en van Italiaans leer

A.S.98 schoenen en laarzen worden gemaakt in de Olip fabriek in Colà di Lazise (nabij Verona) en in een tweede fabriek die in Bosnië staat. Maar ook voor de A.S.98 schoenen schoenen en laarzen die in Bosnië worden gemaakt wordt gebruik gemaakt van het kenmerkende Italiaanse leer waar dat land zo om bekend staat. Leer uit andere landen kan zich niet meten met het Italiaanse leer van hoge kwaliteit dat A.S.98 voor zijn schoenen en laarzen gebruikt.

Wie op zoek is naar damesschoenen of herenschoenen met een eigenzinnige look, maar wel van zeer hoge kwaliteit, moet vooral eens kijken naar de collectie A.S.98 schoenen en laarzen.

Hierboven vind je de aanbiedingen bij de beste online winkels van A.S.98 schoenen in Nederland.

Onderwerpen:
A.S.98 schoenen, Nederland, Airstep schoenen, laarzen, AS98 schoenen.